Skip to main content

Welke huidverzorging past bij jou?

In dit blog help ik je graag op weg met je zoektocht naar de huidverzorging die het beste aansluit op wie jij bent. Natuurlijk ben ik enthousiast over zZacht, maar ik zal je ook uitleggen, op een eerlijke manier, dat zZacht niet voor iedereen misschien de beste keuze is. Ontdek wat belangrijk is om alsnog een goede keuze te kunnen maken.

De keuze is reuze

Zie jij soms ook door de bomen het bos niet meer? Zoveel huidverzorgingsproducten en allemaal met een goed verhaal. Dus wat kun je dan het beste kiezen?

Kijk naar je kernwaardes

Start je zoektocht door te kijken naar jouw kernwaardes. Wat vind jij belangrijk als het om de producten gaat die je gebruikt?
Laat ik je een voorbeeld geven. Jouw overtuiging/visie is dat biologische huidverzorging beter is voor je huid, omdat het 100% natuurlijk is. Kies dan ook voor biologische huidverzorging. Alleen al om het feit dat de huidverzorging biologisch is, zorgt het bij jou voor een fijn gevoel en een juiste mindset. Dit zal op een positieve manier bijdragen aan de werking van het product.

Behalve dat, is het goed om voor jezelf de volgende vragen te beantwoorden.
Ben je op zoek naar:

  • Huidverzorging die bijdraagt aan het verjongen van je huid?
  • Huidverzorging die een goede invloed heeft op het verminderen van ontstekingen?
  • Huidverzorging die het trekkerige gevoel wegneemt?

Als je op dit alles het antwoord weet, kun je zelf specifieker op zoek gaan naar het juiste product of een huidexpert vragen om advies. Maar vergeet niet, blijf bij jezelf en volg je gevoel.

De dankbare kracht van zZacht!

Regelmatig krijg ik de vraag: ‘Is zZacht goed voor iedere huid?’ Voorheen was mijn antwoord hierop volmondig JA, omdat het herstellen of in balans houden van het huidmicrobioom voor iedereen meerwaarde heeft. Maar inmiddels ben ik wat ervaringen rijker en is mijn mening zoals je zojuist hebt gelezen veranderd. Pre- en probiotica kunnen heel veel goeds doen voor jouw huid. Maar het allerbelangrijkste blijft toch dat je keuzes maakt op basis van hetgeen wat past bij jou. Het kan dan dus zijn dat zZacht voor jou niet de ‘beste’ keuze is, en dat is helemaal oké! Maar ben je op zoek naar een huidverzorging die ontstekingen en een trekkerig gevoel verminderen, sluit zZacht prima aan bij jouw huid.

De dankbare kracht van zZacht heeft zijn fantastische werking te danken aan de ingrediënten pre- en probiotica en de liefde waarmee wij het gehele ontwikkelingsproces van zZacht doorlopen. Word je na het lezen van dit blog enthousiast en sluit jouw visie aan op de onze, dan is de kans groot dat je net zo’n grote fan wordt van de huidverzorging van zZacht als ik dat ben. In de webshop kun je zien welke producten er zijn.

Een zZachte boodschap

Vertrouw op jezelf, jij weet wat het allerbeste is, want er is immers niemand die jou zo goed kent als jij! Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Zelfliefde

Fundament voor een stralende huid

Mijn dochter zei laatst tegen mij: “Mama, vind je me nu niet prachtig!?” Ik kon alleen maar glunderen. Hoe fantastisch dat een kind van drie dit gewoon zegt en dit ook echt zo voelt…

Lees meer
zZacht - Handcrème Flowery
Gezichtscreme

Ruikt heerlijk fris naar bloemen en natuur

Bekijk nu

volg zZacht

op Instagram

Linda Tielemans
Ambachtsstraat 15
5391 BS Nuland

Email: info@zzacht.nl
KvK: 71709940
BTW: NL 8588.19.697.B.01

De levertijd van onze producten bedraagt 1 tot 3 werkdagen.

Bij besteding vanaf €75,- euro geen verzendkosten!

Schrijf in voor onze zZacht nieuwsbrief.