Skip to main content

Een bewuste keuze

Voor mij is pré- en probiotica dagelijks een bewuste keuze. Toen ik jaren geleden in aanraking kwam met probiotica in huidverzorging wekte dit meteen mijn interesse. Op dat moment kende ik de werking van probiotica alleen in supplement vorm voor een gezonde darmflora. Hoe mooi is het dan ook dat we deze techniek toe kunnen passen op de huid. Ik was me er al van bewust dat het vele douchen en handwassen niet bevorderlijk is, maar dat onze bacteriën zóveel betekenen voor een gezonde huid was ook voor mij een eyeopener. Onze huid functioneert als de ‘firewall’ voor ons lichaam, waardoor het dus enorm van belang is om deze intact te houden.

Veranderende overtuigingen

Zelf ben ik opgegroeid met de overtuiging dat het van belang is om regelmatig per dag je handen te wassen, en meerdere malen per week te douchen om je huid vrij te maken van ziekmakende bacteriën. Maar inmiddels heb ik wel geleerd dat we hierdoor vaak alle bacteriën op de huid aanvallen, de ziekmakende maar dus ook de gezonde bacteriën. Dit zorgt er dan ook voor dat je huid veel kwetsbaarder kan worden, waardoor de ziekmakende bacteriën juist veel meer kans hebben om huidproblemen of infecties te veroorzaken. Voor mij is het dus een bewuste keuze om elke dag de bacteriën op mijn huid te omarmen.

Liefdevolle huidverzorging

Dit wil niet zeggen dat onze zZachte huidverzorging voor iedereen een uitkomst is. Het is van belang om goed te kijken naar jouw overtuigingen op het gebied van huidverzorging, wat vind jij van belang voor je huid? Denk hierbij aan geur, ingrediënten, prijs of de structuur. Voel wat jij ervaart als fijne huidverzorging en breng dit met liefde aan op je zZachte huid.

Ben je net zoals ik enthousiast of nieuwsgierig naar de werking van probiotica op de huid, neem dan rustig een kijkje op onze website. Hier vertellen we nog veel meer over de werking van pré- en probiotica.

De dankbare kracht van zZacht

Van desinfecteren naar

Goede bacteriën omarmen

Bij iedere binnenkomst je handen ontsmetten is nu vaak de boodschap. Na een aantal winkels bezocht te hebben merk je het al; je krijgt droge handen, kleine kloofjes, een geïrriteerde huid …

Lees meer
zZacht - Douchegel Flowery
Douchegel Flowery

Ruikt heerlijk fris naar bloemen en natuur

Bekijk nu
zZacht - Deospray Woody
Deospray Woody

Ruikt heerlijk naar hout, amber en citrus

Bekijk nu

volg zZacht

op Instagram

Linda Tielemans
Ambachtsstraat 15
5391 BS Nuland

Email: info@zzacht.nl
KvK: 71709940
BTW: NL 8588.19.697.B.01

De levertijd van onze producten bedraagt 1 tot 3 werkdagen.

Bij besteding vanaf €75,- euro geen verzendkosten!

Schrijf in voor onze zZacht nieuwsbrief.