Skip to main content

Onze huid als een spiegel

Lichaam: Hoe voel je je?
Brein: Zolang ik er niet aan denk gaat het wel goed. *Kijkt naar handen en ziet enorme uitslag*

De huid laat ons vaak zien hoe we ons diep van binnen voelen. Mentaal zijn we misschien nog niet zo ver maar als we goed naar ons lichaam kijken wil het ons vaak al iets laten zien, voelen of vertellen.

Pijnlijke en jeukende handen

In november 2019 begon ik (Nikki) een lichte uitslag te krijgen op mijn handen. Ik dacht dit gaat wel weer over ik heb namelijk wel vaker last van eczeem. Maar in december 2019 waren mijn handen er zo slecht aan toe dat ik medische hulp nodig had. Ik ging naar een dermatoloog in het ziekenhuis en zij raadde mij aan om te gaan smeren met een hormoonzalf. Hier ben ik zelf niet zo’n voorstander van dus vroeg ik ook om raad bij Linda, de bedenkster van zZacht. Ik vertelde haar mijn verhaal en liet haar mijn handen zien. Ik vroeg: kan ik hier wellicht ook zZacht bij gebruiken?

Linda vertelde mij dat ik naast de aangeraden hormoonzalf, tenminste als ik deze ooit wilde gebruiken, ik ook zZacht kon gebruiken als ondersteuning én nazorg. Ik was zelf al fan van de zZachte huidverzorging en ben deze toen nog vaker en met meer aandacht gaan gebruiken. Mijn huidmicrobioom was enorm beschadigt en deze kon daarom de ondersteuning van gezonde bacteriën goed gebruiken.

zZacht

Luister naar wat je écht wilt en wees dankbaar voor alles wat je mag ontvangen! Alleen jij weet wat je huid nodig heeft.

Natuurlijk was mijn huidprobleem op mijn handen niet 1 2 3 op te lossen met alleen een crème, het was veel meer dan alleen een huidprobleem. Ik was al tijden onrustig en stond destijds voor moeilijke keuzes. Ik volgde een hbo-opleiding en daarnaast werkte ik ook als zzp’er aan mijn eigen bedrijf. Ik had te veel hooi op mijn vork en durfde geen keuzes te maken, wat resulteerde in mijn pijnlijke en jeukende handen. Dit ging zo niet langer meer. Ik moest keuzes gaan maken; waar wordt ik nu echt blij van en wat geeft mij energie?

zZacht - Onze huid als een spiegel

Mijn boodschap

Je mind is je krachtigste wegwijzer naar een stralende huid. Als je jouw licht kan laten stralen en je kan doen wat je écht leuk vindt, dan straalt jouw huid met je mee. Een juiste huidverzorging waar je een goed gevoel van krijgt kan je huid daar ondersteunen waar het nodig is en positieve gedachtes en je mind dragen bij aan een optimaal resultaat.

Ik ben dankbaar dat mijn huid mij laat zien hoe ik me écht voel!

Liefs Nikki,
Team zZacht

Pré- en probiotica

Een bewuste keuze

Voor mij is pré- en probiotica dagelijks een bewuste keuze. Toen ik jaren geleden in aanraking kwam met probiotica in huidverzorging wekte dit meteen mijn interesse…

Lees meer
zZacht - Handcrème Flowery
Handcrème Flowery

Ruikt heerlijk fris naar bloemen en natuur

Bekijk nu
zZacht - Handzeep
Handzeep Woody

Ruikt heerlijk naar hout, amber en citrus

Bekijk nu

volg zZacht

op Instagram

Linda Tielemans
Ambachtsstraat 15
5391 BS Nuland

Email: info@zzacht.nl
KvK: 71709940
BTW: NL 8588.19.697.B.01

De levertijd van onze producten bedraagt 1 tot 3 werkdagen.

Bij besteding vanaf €75,- euro geen verzendkosten!

Schrijf in voor onze zZacht nieuwsbrief.