Dagelijks gebruik van zZacht zorgt voor een een stabiel huidmicrobioom

De werking
van zZacht

Alle actieve ingrediënten in zZacht zijn volledig natuurlijk

Er worden goede bacteriën toegevoegd aan je huid, welke zich gaan vermeerderen, waardoor het huidmicrobioom stabieler wordt. De probiotische producten zijn anti-allergeen en verlagen het risico op allergieën en infecties. Er zijn geen aluminiumsoorten en parabenen toegevoegd, waardoor er minder kans is op irritaties van je huid.

Het is een bijzondere en innovatieve formule die is toegepast

Naast probiotica zijn namelijk ook prebiotica toegevoegd. Een unieke combinatie. De formule is een doorbraak in huidverzorgingsland. Goede levende bacteriën zorgen voor het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Wanneer een stabiel huidmicrobioom bereikt is, werken andere cosmetica veel krachtiger. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van anti-aging crème. De werking hiervan wordt versterkt doordat je het op een gezonde(re) huid aanbrengt.

zZacht termen

Termen

Probiotica: zijn goede bacteriën die samenwerken om het lichaam gezond te houden. Deze zijn altijd in grote getallen aanwezig bij de mens.

Prebiotica: is specifieke voeding enkel gebruikt door goede bacteriën.

Microflora: De huidflora is het geheel aan levende micro-organismen op de lichaamshuid en gezichtshuid. De menselijke huid is namelijk bedekt met een laag bacteriën. Dit noemt men het huidmicrobioom. Zonder een evenwichtig huidmicrobioom is de mens kwetsbaar voor veel kwaaltjes.

Gebruik zZacht voor een stabiel huidmicrobioom.

COVID19-virus

Wij van zZacht willen graag het volgende met jullie delen.

Met de uitbraak van het Corona COVID19-virus krijgen wij regelmatig de vraag over de effectiviteit van probiotische huidverzorging.
Lees hier verder.

zZacht handzeep
zZacht handcrème
zZacht NanoZz vernevelaar

Team zZacht