Skip to main content

Werkcafé

Samen sterk

Lieve vrouwelijke ondernemer, maak Verbinding bij ons in het Werkcafé.

Voelt het voor jou soms ook dat je op een eilandje werkt als ondernemer. Dat je hierdoor misschien niet meer uit je comfortzone stapt, en dat het soms zó fijn is om even te sparren met andere ondernemers.

Uit dit idee is het Werkcafé ontstaan.

Het is niet alleen een dag op een fijne inspirerende plek, waar jij kan werken in het bijzijn van gelijkgestemden vrouwen. Deze dag gaan we ook ideeën delen, vragen stellen, blokkades verhelpen en elkaar ondersteunen om in je kracht te staan.

Ja, dit wil ik ook!

Krachten bundelen, het maakt ons zoveel sterker!

Laura Langens, spiritueel business coach, bestsellerauteur, organisator en een fantastische mastermind coach bundelt deze dag haar krachten met Linda Tielemans, distributeur van probiotische huidverzorging, inspirator op het gebied van de wet van aantrekking, werkend in een familiebedrijf en runt haar ondernemingen precies op de manier die past bij wie ze is.

Vertel me meer!
Laura Langens - Werkcafé

Wij denken groots, dromen grenzeloos en weten dat waar wij creëren alles mogelijk is!

Samen kwamen we tot de ontdekking dan we veel overeenkomsten hebben als het gaat over het ondernemerschap en onze kijk op het leven. Maar beide op onze eigen manier. En juist dit is wat ons krachtig maakt, er is geen goed of fout het is van belang dat je het doet op een manier die aansluit bij wie jij bent.

Het doel van ons Werkcafé is dan ook dat we verbinding maken met elkaar, luisteren en geïnspireerd worden om vervolgens jouw bedrijf verder te bouwen als verlengstuk van jezelf. En wij, Laura en Linda, zijn er deze dag om jou te ondersteunen bij al je vragen. We kijken samen waar je tegen aanloopt, hoe je deze blokkade kan verhelpen om vervolgens weer waardevolle stappen te maken in jouw prachtige onderneming.

Ja, ik wil erbij zijn!

Het is tijd voor JOU

Programma

Op 21 september vanaf 9.30 uur ben je welkom in het atelier van Laura in Geffen. Om 10.00 uur start het programma en gaan we kennis met elkaar maken, de intentie voor de dag neerzetten en krijg je de mogelijkheid om alvast te verbinden met elkaar. Om 10.30 uur is er tijd om meer informatie te krijgen over dat waar jij behoefte aan hebt. Misschien wil je meer informatie over het bouwen van een website, het opbouwen van een mailinglist en actief zijn op social media. Informatie over juist de kracht van je gedachten, manifesteren of intuïtie kan natuurlijk ook. Die combinatie is juist goud waard, vinden wij. Vanaf 11.00 uur krijg jij de mogelijkheid om te werken. Misschien wil je werken aan je website, eindelijk die mail eens afmaken of wil je posts schrijven voor op social media. Het hoeft natuurlijk niet stil te zijn. Je mag gewoon kletsen en verbinden met elkaar. All is good. Wij lopen rond om jullie vragen te beantwoorden of misschien 1:1 mee te kijken. Na een heerlijke lunch krijg jij de mogelijkheid om even over de weilanden te wandelen. Even een frisse neus halen en luisteren naar de wind die mooie liedjes blaast. Na de wandeling gaan we rond 14.00 uur verder met het beantwoorden van vragen. Dit doen we in de groep, want we kunnen zoveel leren van elkaars vragen. Nadat je nog even de kans hebt gekregen om te werken, sluiten we de dag rond 15.30 uur af op een fijne, verbindende manier. Om 16.00 uur zit jij dan ook weer in de auto of op je fiets om naar huis te rijden.

Je gaat naar huis met een positieve vibe!

Ja, ik wil een plekje in het werkcafé!

Werkcafé

Een dag waarin jij kunt verbinden met andere ondernemers, samen kunt werken en informatie kunt ontvangen

Dit is wat je krijgt:

💫 Op 21 september word je de hele dag in de watten gelegd. We starten om 10.00 uur en sluiten om 16.00 uur af.
💫 Het is inclusief lunch, drinken, lekker fruit en uiteraard is er chocolade.
💫 Alle antwoorden op je vragen, we denken met je mee, helpen je op weg en als jij aan het eind van de dag naar huis gaat, weet jij wat de volgende stap is.

Nu tijdelijk: €79,- (excl. BTW)

Na het bemachtigen van jouw ticket ontvang je van ons een vragenlijst zodat we ervoor kunnen zorgen dat je op deze dag met de meest waardevolle inspiratie weer naar huis gaat.

“Het verwezenlijken van je droom lijkt eerst onmogelijk, vervolgens onwaarschijnlijk, maar uiteindelijk onvermijdelijk.”

Wij kijken er naar uit om samen te Verbinden!

Liefs,
Laura & Linda

Ja, ik ben erbij 21 september!

volg zZacht

op Instagram

Linda Tielemans
Ambachtsstraat 15
5391 BS Nuland

Email: info@zzacht.nl
KvK: 71709940
BTW: NL 8588.19.697.B.01

De levertijd van onze producten bedraagt 1 tot 3 werkdagen.

Bij besteding vanaf €75,- euro geen verzendkosten!

Schrijf in voor onze zZacht nieuwsbrief.