Skip to main content

Samenwerken

zZachte huidverzorging verkopen

Ben jij ook enthousiast over de huidverzorging van zZacht en zou je deze graag willen verkopen in jouw prachtige bedrijf? Vul dan ons inschrijfformulier in. Ik zorg dat alle informatie over de bijzondere samenstelling van onze huidverbeterende producten en het aankoopproces naar je toegezonden worden. Zo kun je rustig bekijken of het zZachte concept aansluit bij jouw wensen.

Wees zZacht voor je jezelf, wees zZacht voor je huid!

Informatiepakket aanvragen

Next level met je bedrijf

De grootste eyeopener die ik met heel veel dankbaarheid heb ontvangen in mijn leven is de kennis over de werking van de magische wet van de aantrekking. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat mijn beste overtuiging is geworden: ‘Waar je creëert is alles mogelijk’.

Mijn kijk op onze bedrijfsvoering is hierdoor dan ook totaal verandert. Door bewust te worden van mijn overtuigingen ben ik anders gaan kiezen. Nu werk ik vanuit een relaxtere sfeer, behalen we meer winst met minder uren werken, en bekleed ik een functie waar ik helemaal happy van wordt.

Wil jij graag next level met je bedrijf en ben je er klaar voor om je plafond te doorbreken…. ik kijk heel graag met je mee om dit te verwezenlijken. We gaan kijken naar de huidige situatie en helder krijgen waar jij naartoe wil. Je gaat je grootste verlangens op papier zetten en ik ga je ondersteunen om in die nieuwe rol van die next level ondernemer te stappen. Als je wil is er ook een mogelijkheid om niet alleen jou maar je gehele team hierin te begeleiden.

Waar een wil is, is een hele mooie en succesvolle weg!

Lees meer over de mogelijkheden

volg zZacht

op Instagram

Linda Tielemans
Ambachtsstraat 15
5391 BS Nuland

Email: info@zzacht.nl
KvK: 71709940
BTW: NL 8588.19.697.B.01

De levertijd van onze producten bedraagt 1 tot 3 werkdagen.

Bij besteding vanaf €75,- euro geen verzendkosten!

Schrijf in voor onze zZacht nieuwsbrief.