Skip to main content

Milieubewust

Een goed milieu

zZacht is een milieu bevorderend product. Doordat jij dit gebruikt, spoel je de goede bacteriën zo met het douchewater het milieu in. Hierdoor werkt het bevorderend voor jezelf én de natuur.

Niet alleen in de verzorgingsproducten van zZacht worden de positieve effecten van probiotica behaald. Deze goede en nuttige bacteriën zorgen op allerlei manieren voor een gezondere omgeving voor mens en dier. Bijvoorbeeld door probiotische lucht- en waterbehandeling. De probiotica die hierin worden gebruikt zijn afkomstig uit de natuur (grond en water). Het effect is dat er veel organische vervuiling uit het water en het luchtsysteem wordt weggewerkt. Denk bijvoorbeeld aan een (zwem)vijver die sterk vervuild is, niet prettig ruikt en algen bevat. Probiotische producten zorgen ook hier voor een sterke herstelactie. Dit leidt tot een gezonde natuurlijke microflora van het water.

zZacht omgaan met verpakkingen

Bij de samenstelling van de ingrediënten van zZacht zijn bewuste keuzes gemaakt in het kader van milieubevordering. Ook met de verpakkingsmaterialen willen we milieubewust omgaan. Doe je mee? We willen voorkomen dat ieder leeg flesje direct bij het afval wordt gegooid. Er kan namelijk veel leuks en praktisch mee gedaan worden.

zZacht Bodycrème

Lege flesjes hergebruiken

Hergebruik de zZacht-flesjes, dat is goed voor het milieu. We hebben 5 zZachte tips voor je:

  • Maak van je lege fles bodycrème een mooie fles voor je afwasmiddel op het aanrecht.
  • Maak van je lege handcrème -en handzeepflessen reisverpakkingsflesjes voor je haarshampoo en crèmespoeling.
  • Maak van je lege fles gezichtscrème een handig bewaarflesje voor (kostbare) spullen in je handtas.
  • Maak van je lege flessen leuke bewaarflesjes of vaasjes voor babyspulletjes. Staat leuk op de commode van je kleintje.

Wanneer je toch besluit het flesje weg te gooien, is het van belang om het pompje los te maken van het flesje. Dan gooi je het allemaal los bij het plastic afval en is het beter recyclebaar.

Pimp je fles

Bij aankoop van een verzorgingsproduct ontvang je direct een nieuw etiket. Zodra een fles leeg is, geef jij er een nieuwe functie aan. Het oude etiket kan eraf en het nieuwe erop. Je schrijft er eenvoudig de nieuwe inhoud of functie op. Of je schrijft een leuke spreuk op jouw nieuwe vaasjes. Kleur het etiket eventueel met stift in naar jouw eigen smaak, zodat het goed past bij jouw stijl of interieur. Leef je uit!

volg zZacht

op Instagram

Linda Tielemans
Ambachtsstraat 15
5391 BS Nuland

Email: info@zzacht.nl
KvK: 71709940
BTW: NL 8588.19.697.B.01

De levertijd van onze producten bedraagt 1 tot 3 werkdagen.

Bij besteding vanaf €75,- euro geen verzendkosten!

Schrijf in voor onze zZacht nieuwsbrief.