Skip to main content

Mama zijn in deze bijzondere tijd

Een zZachte boodschap voor alle mama’s, mama’s in spé en andere lieve mensen die deze boodschap graag lezen. Zelf ben ik trotse mama van twee fantastische kindjes. Mijn kinderen leren mij om steeds meer in mijn kracht te staan, waardoor ik de mama kan zijn die ik ook graag wil zijn.

Wat is deze tijd waardevol voor mij, maar soms ook echt een uitdaging

Steeds duidelijker voel ik waar ik naartoe wil en steeds duidelijker maak ik keuzes in dit mooie leven. Keuzes voor een sprankelende toekomst. Een liefdevolle aarde, waar mensen elkaar respecteren om wie ze echt zijn, waar liefde groter is dan angst, maar bovenal waar mensen keuzes maken vanuit het hart. Voelen waar ze voor staan en daar ook op vertrouwen.

Als mama denkt iedereen wel eens na over de toekomst van haar kinderen

Ik ben er dan ook van overtuigt dat nagenoeg elke mama ervoor kiest om uit liefde keuzes te maken om bij te dragen aan alles wat jij denkt dat hun ten goede komt. Voor mij is dat, dat mijn kinderen mogen vallen om vervolgens zelf te leren opstaan. En dat mama er zal zijn als ze me nodig hebben. Dat ze eigen keuzes mogen maken, ook al zijn dit niet altijd mama haar keuzes. Maar hetgeen wat voor mij het allerbelangrijkst is, is haar te leren om altijd je eigen gevoel te volgen en dit dan ook te leven met respect voor de ander. Als dit is wat je jouw kind mee wil geven is het ook belangrijk zelf het voorbeeld te geven. En ja dat vind ik wel eens een uitdaging in een tijd als nu, waarin ik zie dat over het algemeen de angst groter is dan de Liefde. Waarin de wereld een beetje anders is dan ik. Hierin is deze mama misschien anders dan een ander en dat maakt mij bijzonder, zoals iedere mama bijzondere is, want weet je, iedereen is anders.

Lieve mama’s kijk naar wat goed voelt voor jou en je kind. Maak keuzes en aanvaard de consequenties ook al zijn die niet altijd even fijn. Ook al is jouw keuze anders dan die van vele, weet dat je er niet alleen voor staat. Want als je kiest vanuit Liefde wordt je altijd gesteund. Wat ben jij een bijzonder mooie mama!💗

Probiotica

De werking van zZacht

Er worden goede bacteriën toegevoegd aan je huid, welke zich gaan vermeerderen, waardoor het huidmicrobioom stabieler wordt. De probiotische producten zijn anti-allergeen …

Lees meer
zZacht - Bodycrème Flowery
Bodycrème Flowery

Ruikt heerlijk fris naar bloemen en natuur

Bekijk nu
zZacht - Badschuim Woody
Badschuim Woody

Ruikt heerlijk naar hout, amber en citrus

Bekijk nu

volg zZacht

op Instagram

Linda Tielemans
Ambachtsstraat 15
5391 BS Nuland

Email: info@zzacht.nl
KvK: 71709940
BTW: NL 8588.19.697.B.01

De levertijd van onze producten bedraagt 1 tot 3 werkdagen.

Bij besteding vanaf €75,- euro geen verzendkosten!

Schrijf in voor onze zZacht nieuwsbrief.