Skip to main content

Huidverzorging

Huidverzorging op basis van pre- en probiotica

Met de huidverzorgingsproducten van zZacht heb je de mogelijkheid om je ‘huidproblemen’ weg te creëren en je huid optimaal te laten stralen! Het maakt je huid gezond, het voelt heerlijk zZacht aan, je ervaart een fijn gevoel en je kunt genieten van de milde geur. zZacht voor je huid zZacht voor jou.

Hoe werkt dat?
Door de probiotica (gezonde bacteriën) en prebiotica (voeding voor alle gezonde bacteriën) in onze huidverzorging vermeerderen de goede bacteriën op de huid. Hierdoor hersteld de balans van het huidmicrobioom, het voelt zZacht aan en je ervaart een fijn gevoel.

Met de huidverzorgingsproducten van zZacht heb je de mogelijkheid je huid optimaal te laten stralen!

Een speciale aanbieding

Ontvang nu bij aankoop van €99,- aan zZachte huidverzorging, een gratis online coachingsgesprek.
Wat houdt dit in?

Lees verder

Wees zZacht voor jezelf!

zZacht
zZacht - Badschuim

Badschuim

zZacht badschuim is een verfrissende, probiotische en milieu bevorderende badschuim. Het reinigt je lichaam zZacht, schuimt heerlijk en verlaagt het risico op ziektekiemen.

Bekijk de badschuim
zZacht

Bodycrème

zZacht bodycrème is een verzorgende, probiotische bodycrème. Houdt de huid langdurig zZacht en zorgt voor een stabiel en gezond huidmicrobioom.

Bekijk de bodycrème
zZacht

Deospray

zZacht deospray is een probiotische spray. Dagelijks gebruik van deze zZachte spray houdt je huid gezond. De deospray werkt op natuurlijke basis en is volkomen huidvriendelijk.

Bekijk de deospray
zZacht

Douchegel

zZacht douchegel is een verfrissende, probiotische en milieu bevorderende douchegel. Het reinigt je lichaam zZacht, schuimt heerlijk en verlaagt het risico op ziektekiemen.

Bekijk de douchegel
zZacht

Gezichtscrème

zZacht gezichtscrème is een verzorgende, probiotische crème voor man, vrouw en kind. Het herstelt je huid en zorgt voor een stabiel en gezond huidmicrobioom.

Bekijk de gezichtscrème
zZacht

Handcrème

zZacht handcrème is een verzorgende, probiotische crème voor de handen. Houdt de huid zZacht en zorgt voor een stabiel en gezond huidmircobioom.

Bekijk de handcrème
zZacht

Handzeep

zZacht handzeep is een diep reinigende, probiotische en milieu bevorderende zeep. Zorgt voor een langdurige bescherming van de handen en verlaagt het risico op ziektekiemen.

Bekijk de handzeep
zZacht

NanoZz

NanoZz is een revolutionaire ultrasone vernevelaar speciaal ontwikkeld voor de zeer fijne verneveling van probiotische vloeistof over het lichaam en het gezicht.

Bekijk de NanoZz
zZacht

Startersset

zZacht startersset is een mooie set van drie producten: een deospray, bodycrème en douchegel (3x 75ml). Ruikt heerlijk fris naar bloemen en natuur!

Bekijk de startersset

Creëer een stralende huid

Heb jij last van een ‘huidprobleem’ of vind je het gewoon super interessant hoe je bewust de wet van de aantrekking in kunt zetten om een stralende huid te creëren? Neem dan eens een kijkje bij de training Creëer een stralende huid. Misschien sluit deze waardevolle training wel enorm aan bij jouw verlangen van een mooie huid.

Ik geloof dat jouw ‘huidprobleem’ alles te maken heeft met de gedachten die je hierover uitzendt. Het komt je dan vaak ook iets waardevols vertellen. Met deze training is het mijn missie om jou met meer liefde naar jezelf te laten kijken, en te laten zien dat het bewust toe passen van de wet van de aantrekking kan zorgen voor een gewenster resultaat. Hoe tof is dat, dat jij gewoon anders kan kiezen als je hier klaar voor bent! De juiste combinatie van een heerlijke huidverzorging en de juiste mindset gaat zorgen voor een blijvend mooie manifestatie, een stralende huid!

Bekijk de training
zZacht - Creëer een stralende huid!

volg zZacht

op Instagram

Linda Tielemans
Ambachtsstraat 15
5391 BS Nuland

Email: info@zzacht.nl
KvK: 71709940
BTW: NL 8588.19.697.B.01

De levertijd van onze producten bedraagt 1 tot 3 werkdagen.

Bij besteding vanaf €75,- euro geen verzendkosten!

Schrijf in voor onze zZacht nieuwsbrief.