B2B

Heb jij een schoonheidssalon of (web)winkel en ben je geïnteresseerd in de verkoop van zZacht? Mail mij of vraag hieronder een zZacht informatiepakket aan. Ik informeer je graag over de bijzondere samenstelling van de verzorgingsproducten en het aankoopproces.

Linda Tielemans
Email: info@zzacht.nl

zZacht voor jouw klanten

Als expert in verzorgingsproducten werk jij al met hoogwaardige cosmetica. De producten van zZacht voegen hier nog iets aan toe.

zZacht

VOOR HUID EN MILIEU

De verzorgingsproducten van zZacht geven jouw klanten een gevoel van zuiverheid en geluk. Klanten die een goed en schoon milieu belangrijk vinden, kiezen zZacht.

zZacht

VERSTERKT ANDERE VERZORGINGSPRODUCTEN

zZacht laat andere cosmetica en verzorgingsproducten nog krachtiger werken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van anti-aging crème. De werking hiervan wordt versterkt doordat je het op een gezonde(re) huid aanbrengt.

zZacht

ZORGT VOOR EEN STABIEL HUIDMICROBIOOM

Jouw huid heeft de juiste verzorging nodig om in balans te komen en blijven. Een onstabiel huidmicrobioom kan problemen zoals psoriasis, acne, eczeem, brandwonden, huidirritaties, open wondjes, kapotte babybilletjes, schrale huid en schilfertjes veroorzaken of verergeren. De innovatieve formule van zZacht zorgt voor een stabiel huidmicrobioom.

Innovatieve formule

De innovatieve formule van zZacht is zo vernieuwend doordat we zowel probiotica als prebiotica toevoegen in de verzorgingsproducten. Het doel van deze combinatie is om de goede bacteriën in stand te houden. Hiermee wordt en blijft het microbioom van de huid gezond. De pluspunten:

Verbetert onmiddellijk het huidmicrobioom
Hierdoor verbetert de elasticiteit van de huid
Verlaagt het risico op huidinfecties en andere huidaandoeningen
Parabenenvrij
Dermatologisch getest
Is de perfecte basis voor het gebruik van andere producten, deze worden geboost
De formule bevat 4 wetenschappelijke onderbouwingen

zZacht

WERKZAAM ONDER DIVERSE OMSTANDIGHEDEN

Micro-organismen waren er eerder dan mensen. We zijn geëvolueerd in een omgeving vol met micro-organismen. Zonder deze organismen kunnen we simpelweg niet leven. De goede bacteriën vervullen namelijk tal van functies voor ons. zZacht blijft werkzaam bij verschillende pH waardes, verschillende temperaturen en de bacillus bacteriën waar we mee werken kunnen zowel in een zuurstof arme als een zuurstof rijke omgeving functioneren.

zZacht

EN ZUIVER

De actieve ingrediënten in dit product (probiotica en prebiotica) vermeerderen de goede bacteriën in en op de huid. Hierdoor verbeterd het huidmicrobioom  en blijft de huid meer in balans. Goede bacteriën heb je namelijk nodig!

zZacht

OMGAAN MET VERPAKKINGEN

Bij de samenstelling van de ingrediënten van zZacht zijn bewuste keuzes gemaakt in het kader van milieubevordering. Ook met de verpakkingsmaterialen willen we milieubewust omgaan. We willen voorkomen dat ieder leeg flesje direct bij het afval wordt gegooid. Er kan namelijk veel leuks en praktisch mee gedaan worden. Lees meer over het hergebruiken van de zZacht-flesjes.

zZacht termen

Termen

Probiotica: zijn goede bacteriën die samenwerken om het lichaam gezond te houden. Deze zijn altijd in grote getallen aanwezig bij de mens.

Prebiotica: is specifieke voeding enkel gebruikt door goede bacteriën.

Huidmicrobioom: Het huidmicrobioom is het geheel aan levende micro-organismen op de lichaamshuid en gezichtshuid. De menselijke huid is namelijk bedekt met een laag bacteriën. Dit noemt men het microbioom. Zonder een evenwichtig microbioom is de mens kwetsbaar voor veel kwaaltjes.

Gebruik zZacht voor een stabiel huidmicrobioom.

NanoZz

Zuivere en pure nevel die je zZachtjes laat stralen.

Wat is het?

NanoZz is een revolutionaire ultrasone vernevelaar speciaal ontwikkeld voor de zeer fijne verneveling van probiotische vloeistof over het lichaam en het gezicht. Per ml bevat de vloeistof minimaal 50 miljoen goede bacteriën, die een zeer positieve werking hebben op de huid.

Waarom?

Een goed huidmicrobioom is erg belangrijk. Het zorgt voor een natuurlijke weerstand en optimale bescherming en is onderhevig aan de sterke belasting van wisselende omgevingsomstandigheden en het gebruik van (verkeerde) hygiëne en verzorgingsproducten. Wanneer het huidmicrobioom beschadigd is, kunnen huidproblemen of ongewenste effecten ontstaan. Ook geven een aantal ziektes aanleiding tot symptomen op de huid, die kunnen verergeren als het huidmicrobioom niet gezond is.

Een ongezond huidmicrobioom of slechte vochtbalans kan onder anderen aanleiding geven tot de volgende huidproblemen:

  • Huiduitslag, jeuk en wondinfecties zoals psoriasis, allergieën en eczeem.
  • Acné; door de bacterie propionibacterium acnes, die irriterende stoffen produceert in de huidporiën wat puistjes kan veroorzaken.
  • Bacteriële infecties veroorzaakt door bacteriën zoals staphylococcus en streptococcus.
  • Schimmelinfecties veroorzaakt door een te hoge vochtigheid.
  • Zweetgeur.

Dagelijks gebruik van NanoZz leidt tot een gezond huidmicrobioom. Een revolutie in huidverzorging.

100% natuurlijke probiotica

Telkens wanneer de NanoZz vernevelaar wordt gebruikt, ademt men ook de probiotica in. Dit is volkomen veilig en biedt zelfs een aantal bijkomende voordelen. Onze sinussen en neusholte filteren de lucht die wij inademen. Daardoor vangen de sinussen en neusholte vaak schadelijke kiemen en allergenen op uit de lucht, waardoor ze heel vatbaar zijn voor infecties en allergische reacties. Wanneer de 100% natuurlijke probiotica van NanoZz in de neusholte terecht komen, zorgen ze daar voor gezonde en stabiele microflora die het risico op infecties doet dalen.

De vernevelaar maakt de molecuul zo klein dat het heel diep in de poriën komt. Het heeft een nog diepere werking dan een crème.

Voor alle huidtypen

Hoewel de huid en het uiterlijk ervan sterk kunnen verschillen per persoon, hebben alle huidtypes een goede verzorging nodig. De probiotica in de NanoZz vloeistof zijn geselecteerd op hun mogelijkheid om zich aan te passen aan sterk wisselende omstandigheden (droge huid versus vette huid; zuurtegraad). Elk huidtype haalt zodoende voordeel uit het gebruik van NanoZz.