B2B

Heb jij een schoonheidssalon of (web)winkel en ben je geïnteresseerd in de verkoop van zZacht? Mail mij of vraag hieronder een zZacht informatiepakket aan. Ik informeer je graag over de bijzondere samenstelling van de verzorgingsproducten en het aankoopproces.

Linda Tielemans
Email: info@zzacht.nl

zZacht voor jouw klanten

Als expert in verzorgingsproducten werk jij al met hoogwaardige cosmetica. De producten van zZacht voegen hier nog iets aan toe.

zZacht

VOOR HUID EN MILIEU

De verzorgingsproducten van zZacht geven jouw klanten een gevoel van zuiverheid en geluk. Klanten die een goed en schoon milieu belangrijk vinden, kiezen zZacht.

zZacht

VERSTERKT ANDERE VERZORGINGSPRODUCTEN

zZacht laat andere cosmetica en verzorgingsproducten nog krachtiger werken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van anti-aging crème. De werking hiervan wordt versterkt doordat je het op een gezonde(re) huid aanbrengt.

zZacht

ZORGT VOOR EEN STABIELE MICROFLORA

Jouw huid heeft de juiste verzorging nodig om in balans te komen en blijven. Een onstabiele microflora kan problemen zoals psoriasis, acne, eczeem, brandwonden, huidirritaties, open wondjes, kapotte babybilletjes, schrale huid en schilfertjes veroorzaken of verergeren. De innovatieve formule van zZacht zorgt voor een stabiele microflora.

Innovatieve formule

De innovatieve formule van zZacht is zo vernieuwend doordat we zowel probiotica als prebiotica toevoegen in de verzorgingsproducten. Het doel van deze combinatie is om de goede bacteriën in stand te houden. Hiermee wordt en blijft de microflora van de huid gezond. De pluspunten:

Verbetert onmiddellijk de microflora op de huid
Hierdoor verbetert de elasticiteit van de huid
Verlaagt het risico op huidinfecties en andere huidaandoeningen
Parabenenvrij
Dermatologisch getest
Is de perfecte basis voor het gebruik van andere producten, deze worden geboost
De formule bevat 4 wetenschappelijke onderbouwingen
zZacht termen

Termen

Probiotica: zijn goede bacteriën die samenwerken om het lichaam gezond te houden. Deze zijn altijd in grote getallen aanwezig bij de mens.

Prebiotica: is specifieke voeding enkel gebruikt door goede bacteriën.

Microflora: De huidflora is het geheel aan levende micro-organismen op de lichaamshuid en gezichtshuid. De menselijke huid is namelijk bedekt met een laag bacteriën. Dit noemt men het microbioom. Zonder een evenwichtig microbioom is de mens kwetsbaar voor veel kwaaltjes.

Gebruik zZacht voor een stabiel microbioom.

NanoZz

Zuivere en pure nevel die je zZachtjes laat stralen.

Wat is het?
NanoZz is een revolutionaire ultrasone vernevelaar speciaal ontwikkeld voor de zeer fijne verneveling van probiotische vloeistof over het gezicht. Per ml bevat de vloeistof minimaal 50 miljoen goede bacteriën, die een zeer positieve werking hebben op de huid.

Waarom?
Een goede microflora van de huid is erg belangrijk. Het zorgt voor een natuurlijke weerstand en optimale bescherming en is onderhevig aan de sterke belasting van wisselende omgevingsomstandigheden en het gebruik van (verkeerde) hygiëne en verzorgingsproducten. Wanneer de huidflora beschadigd is, kunnen huidproblemen of ongewenste effecten ontstaan. Ook geven een aantal ziektes aanleiding tot symptomen op de huid, die kunnen verergeren als de huidflora niet gezond is.

Een ongezonde huidflora of slechte vochtbalans kan onder anderen aanleiding geven tot de volgende huidproblemen:

  • Huiduitslag, jeuk en wondinfecties zoals psoriasis, allergieën, en eczeem
  • Acné; door de bacterie propionibacterium acnes, die irriterende stoffen produceert in de huidporiën wat puistjes kan veroorzaken.
  • Bacteriële infecties veroorzaakt door bacteriën zoals staphylococcus en streptococcus.
  • Schimmelinfecties veroorzaakt door een te hoge vochtigheid.
  • Zweetgeur.

Dagelijks gebruik van NanoZz leidt tot een gezonde huidflora. Een revolutie in huidverzorging.

100% natuurlijke probiotica
Telkens wanneer de NanoZz vernevelaar wordt gebruikt, ademt men ook de probiotica in. Dit is volkomen veilig en biedt zelfs een aantal bijkomende voordelen. Onze sinussen en neusholte filteren de lucht die wij inademen. Daardoor vangen de sinussen en neusholte vaak schadelijke kiemen en allergenen op uit de lucht, waardoor ze heel vatbaar zijn voor infecties en allergische reacties. Wanneer de 100% natuurlijke probiotica van NanoZz in de neusholte terecht komen, zorgen ze daar voor gezonde en stabiele microflora die het risico op infecties doet dalen.

De vernevelaar maakt de molecuul zo klein dat het heel diep in de poriën komt. Het heeft een nog diepere werking dan een crème.

Voor alle huidtypen
Hoewel de huid en het uiterlijk ervan sterk kunnen verschillen per persoon, hebben alle huidtypes een goede verzorging nodig. De probiotica in de NanoZz vloeistof zijn geselecteerd op hun mogelijkheid om zich aan te passen aan sterk wisselende omstandigheden (droge huid versus vette huid; zuurtegraad). Elk huidtype haalt zodoende voordeel uit het gebruik van NanoZz.