Skip to main content

Academie

Waar je creëert is alles mogelijk!

Wil jij leren hoe je zelf een mooie huid, een succesvol bedrijf of een sprankelend leven kan creëren? De zZacht Academie gaat je inspireren. Mijn naam is Linda Tielemans en ik heb diverse trainingen geschreven over het creëren van al je verlangens door het bewust gebruik maken van de wet van de aantrekking.

Creëer je mooiste bedrijf

Is het tijd om je plafond te doorbreken met je bedrijf? Ik laat je zien dat door het bewust toepassen van de wet van de aantrekking mogelijkheden oneindig zijn!

Bekijk de training

Creëer een stralende huid

Je ontvangt tijdens deze training alle stappen om een mooie en zZachte huid te creëren. Daarbij ontvang je mijn zZachte huidverzorging thuis.

Bekijk de training

De wet van aantrekking

In deze training ontvang je 10 dagen, elke dag een mail met daarin waardevolle informatie en opdrachten om kennis te maken met de wet van aantrekking.

Bekijk de training

Persoonlijke coaching

Wil jij alles weten over het bewust toe passen van de wet van de aantrekking? Ben je er klaar voor om je verantwoordelijkheid te pakken en te kiezen voor geluk?

Lees meer over coaching

NIEUW: Werkcafé

Lieve vrouwelijke ondernemer, maak Verbinding bij ons in het Werkcafé.

Voelt het voor jou soms ook dat je op een eilandje werkt als ondernemer. Dat je hierdoor misschien niet meer uit je comfortzone stapt, en dat het soms zó fijn is om even te sparren met andere ondernemers.

Uit dit idee is het Werkcafé ontstaan.

Het is niet alleen een dag op een fijne inspirerende plek, waar jij kan werken in het bijzijn van gelijkgestemden vrouwen. Deze dag gaan we ook ideeën delen, vragen stellen, blokkades verhelpen en elkaar ondersteunen om in je kracht te staan. ♡

Lees verder

volg zZacht

op Instagram

Linda Tielemans
Ambachtsstraat 15
5391 BS Nuland

Email: info@zzacht.nl
KvK: 71709940
BTW: NL 8588.19.697.B.01

De levertijd van onze producten bedraagt 1 tot 3 werkdagen.

Bij besteding vanaf €75,- euro geen verzendkosten!

Schrijf in voor onze zZacht nieuwsbrief.